Wie ben ik


Mijn naam is Marjolein Breeschooten, ben 43 jaar jong, getrouwd en moeder van een prachtige dochter.


Ik heb een zakelijke achtergrond qua loopbaan maar altijd feeling gehad met en allerlei vormen van therapie op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Een oprechte belangstelling in hoe het écht met iemand gaat en een natuurlijke drang om te kunnen helpen, zit in mijn DNA.


Na een auto-ongeval heb ik ruim 4 jaar ‘gevochten’ met whiplashklachten als pijnlijke nek/schouders en cognitieve problemen. Via ‘Qure Energetic Connections’ kwam ik in aanraking met een behandelmethode die mij bewust heeft gemaakt dat (fysieke) klachten veelal verbonden zijn met (ook in mijn geval) onverwerkte emoties en/of traumatische gebeurtenissen.


Verbluft over het resultaat wat deze behandelmethode mij persoonlijk heeft opgeleverd, ik ben klachtvrij, heeft het ook bewustwording op verschillende gebieden gecreëerd. Dit veranderproces heeft mij uiteindelijk een ander en veel gelukkerig mens gemaakt. Het leren wat mijn eigen energie mij te vertellen heeft, heeft me in staat gesteld om van hoofd naar hart te gaan leven.


Om deze Qure kennis eigen te kunnen maken, heb ik vervolgens met veel plezier en enthousiasme de opleiding voor Qure Professional gevolgd en in 2017 succesvol afgerond.


Wat begon vanuit een persoonlijke ervaring en interesse, heeft in 2019 geleid tot de oprichting van Marjo Sense

  

Zie voor meer informatie over Qure Energetic Connections www.qure.eu