Ervaringen van cliënten


"Nog niet eerder een recensie geschreven, maar over deze fijne bijzondere vrouw Marjolein wil ik iets vertellen .

Ik wist niet wat ik kon verwachten en dat is ook niet zomaar in woorden te vangen. In ieder geval had iemand mij getipt dat Marjolein uit Wijk bij Duurstede iemand is met een prettige energie, zo bleek. En snel, met humor, blokkades op kan ruimen. Degene noemde ook "het zal je veel gesprekken bij een psycholoog besparen." Ik ben drie keer geweest en nog een paar keer appcontact - heel toegankelijk is Marjolein en nuchter - niks zweverigs aan. To the point. Ik vond het hard werken, uitzweten en voel weer ruimte, opgeruimder, letterlijk. Ik kom zeker terug."

Kristel - september 2022


"Het begin is eerst wat gek en grappig. Dan denk je tegen wie praat je? Daarna dacht ik, ze is gewoon bezig. Het voelt een beetje als half slapen. Ik ben heel druk, maar ben gewoon gaan liggen en binnen no time lig je gewoon in de slaapvorm. Het wakker worden was grappig omdat ik niet zeker wist of ze het nu echt tegen mij had. Ik mocht nog even verder 'slapen' maar was toen wel snel weer wakker. Toen ik ging zitten was ik wel even duizelig. Toen mocht ik even blijven zitten en kreeg een glas water. Mijn hoofd voelde anders, ik voelde me toen een stuk rustiger. "Hey, heb je wat uit mijn hoofd gehaald?" vroeg ik toen aan Marjolein. Ze moest een beetje lachen en zei dat dat klopte dat je dat zo kan voelen. "Dan heeft het gewerkt", zei ze. Het heeft heel erg verschil gemaakt. Mijn hoofd is veel rustiger. Ik ben nu een soort van meer ontspannen op school. Zit wat meer op mijn gemak in plaats van veel praten in de klas."

Nure (10 jaar) - februari 2021


"Voor de behandelingen was mijn vrouw vaak depressief, na 3 behandelingen met energetische therapie is ze een heel andere vrouw geworden. Al met al zijn we heel positief dat we hebben besloten dat ze deze therapie heeft gevolgd. Ook heeft het natuurlijk voor mij positieve gevolgen gehad. De sfeer is er een stuk op vooruitgegaan.Een aanrader zou ik zeggen."

John - januari 2020


"I must share my story about my experience with Marjo Sense. 

I did not understand fully the process but trusted the source of my referral to her. I had heard her story and how she had overcome some issues and decided that I had the faith to believe this could happen for me. Faith and trust were what it took because of language barriers but it was amazing....your energy tells all...  

The dates and events that came out were precise!  I felt such relief and energy restoration from my sessions and now feel like a whole person again. My friends and family have noticed changes in me. Relationships are now mending.  If you are looking for help with issues that effect your outlook about yourself and life issues, consider energy therapy and consider Marjo Sense."

Cynthia - december 2019


"Ik kwam bij Marjolein terecht in een periode van paniekaanvallen en een behoorlijke innerlijke onrust. Ik had diverse angsten en als gevolg daarvan mezelf in mijn eigen 'veilige' bubbel geplaatst en daarmee iedereen erbuiten. Dit zorgde voor de nodige problemen in mijn dagelijkse leven, zowel op relatie- als zakelijk gebied. Daar wilde ik van af. Marjolein heeft me enorm geholpen met het opheffen van de aanwezige blokkades gedurende een aantal sessies. Dit gebeurde in de veilige en fijne omgeving die Marjolein creërde waardoor ik me geheel kon overgeven aan de behandeling. Een uur liggend terwijl Marjolein als het ware 'puinruimt' voelde aan als een verfrissende douche. De innerlijke rust die ik ervoor terug heb gekregen heeft me verder geholpen in mijn proces en het gaat goed. Mocht ik weer ergens tegenaan lopen, kom ik zeker weer terug bij Marjolein. Zie het als een cadeautje voor jezelf, omdat je het verdient!"

Sabine - november 2019